Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelelburg

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Dorcas Winkel vanaf medio december ook in Elburg

Nieuw in Elburg

Medio december opent de Dorcas Winkel Elburg haar deuren in het voormalige pand van Companjen Woninginrichters aan de Oostendorperstraatweg 1. Momenteel wordt er hard gewerkt om alles op tijd gereed te krijgen. Om de Dorcas-winkel draaiende te houden zijn veel helpende handen nodig. wilt u meedoen? Neem  dan  contact met Jan van den Berg op via telefoonnummer 06 57987810  of per e-mail naardorcaswinkelelburg@gmail.com .

Voor de werkzaamheden in de nieuwe winkel is Dorcas op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Gezocht worden mensen voor het ophalen van de goederen bij de mensen thuis, voor het sorteren en prijzen van de beschikbaar gestelde artikelen, het inrichten van de winkel en voor achter de kassa. Natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden als de winkel straks van start gaat. Vrijwilligers kunnen met een paar uur inzet al een leuke bijdrage leveren.

Dorcas beheert met behulp van bijna duizend vrijwilligers tweeëntwintig officiële winkels in Nederland. Hier worden tweedehands goederen verkocht die niet geschikt zijn voor de hulpverlening in het buitenland, zoals boeken, speelgoed, spellen, serviesgoed, meubelen, enzovoort. Met de opbrengst ondersteunt Dorcas verscheidene hulpprojecten in Oost-Europa en Afrika.

Dorcas is een internationale hulporganisatie die in zeventien landen in Oost-Europa en Afrika 154 projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas helpt de allerarmsten in de wereld, ongeacht ras, religie, geslacht of politieke overtuiging. In Nederland zijn tienduizenden vrijwilligers, ondernemers en giftengevers bij Dorcas betrokken. Meer informatie: www.dorcas.nl of tel. 0228 595900.

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer